Balanța

Virgil. Ziua și minciuna!

Șeful Finanțelor Publice Vâlcea, candidat la Primăria Râmnicului din partea PNL are o problemă gravă. Foarte gravă! Minte de îngheață apele! Aflat în campanie la Fețeni pentru a-și prezenta gogoșile electorale (investitori pe bandă rulantă și salarii de mii de lei) Pîrvulescu a fost luat la rost de cetațenii pe care i-a scos din case. Cu un aer teatral, cu gesturi de om care încearcă să intimideze atunci când nu are argumente și cu multă obrăznicie, ce credeți că le spune Pîrvulescu celor prezenți la discuții? Că bretelele la podul de la Goranu le-a făcut Gigi Matei, fost viceprimar cu atribuții de primar in perioada 2014-2016.

Măi Pîrvulescule! Măi tătuțule! Mă, tu în ce film joci? Păi la inaugurarea bretelelor despre care vorbești au fost prezenți sute de râmniceni, anul trecut în luna noiembrie, când s-a tăiat panglica. Îți punem și două poze, ca să-ți iasă prostia din cap. Lucrul la acele bretele a început în anul 2018. Bretelele pe care le-a șuntat prietenul și consilierul tău Romeo Rădulescu, fiindcă era proiectul lui Gutău și nu îi pica bine la stomac.

Cât de gros ai, măi omule, obrazul, că de câteva luni îți tot spunem că minți într-una (citește articolele din urmă!), fiindcă nu ai niciun argument să ajungi la Primărie, dar tu o ții danga, langa…

Ne e clar că ai un tupeu inimaginabil! Dar promitem că o să scriem despre tine și despre minciunile tale până când ori îți revii, ori se termină naiba campania și te liniștești singur la ferma ta de la Gușoieni.

3+
Distribuie
  • 348
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *