Balanța

Trombonistul Țigaret

Au liberalii vâlceni niște specimene în organizație, de-ți vine să te iei cu mâinile de păr! Unii au căzut în cap și nu și-au mai revenit… alții au părăsit corabia, alții și-au dat seama că a fi penibil nu este o virtute și au lăsat-o mai moale cu postările și comentariile prostești pe facebook. A mai rămas unul Țigaret. L-am cunoscut pe individ întâmplător, când, cu câțiva ani în urmă butonând telecomanda televizorului am oprit câteva minute pe Etalon. La o emisiune de karaoke cine credeți că își etala calitățile de cântăreț, urlînd într-un microfon mai ceva decât măgarul Episcopiei? Bogdan Țigaret! M-am întrebat atunci cum naiba le-o plăcea unora să se facă de râs așa, fără niciun motiv. Am înțeles mai târziu: băiatul voia să se facă vizibil, să intre în politică. A candidat independent la Consiliul Local, fără succes (nu l-a ajutat nici vocea nici talentul!) apoi s-a înscris în PNL și a început să critice aiurea pe facebook, punându-și întrebarea de ce merg mașinile de la vale la deal și nu invers pe străzile din Râmnic. Și de atunci o ține tot așa!

Zice că e specialist în trafic rutier, dar cred că s-a învârtit prea mult în sensurile giratorii din orașul ăsta al nostru și a rămas setat pe orbită.

A găsit acum alt subiect de critică: noile sensuri de circulație din zona CPL-Dovali, care au fost materializate ca urmare a cererii a peste 20 de comercianți din zonă și bineînțeles la analiza și cu avizul Poliției Rutiere Vâlcea. Se văicărește Țigaret că nu nu mai încap autobuzele în autogară, că nu se mai poate alimenta benzinăria… vrăjeli de doi lei.

Măi, băiatule, scoate-ți gărgăunii din cap și stai dracu în banca ta, că miroși a papagal de la o poștă! Pentru minciunile pe care le arunci în spațiul public și pentru ploconelile pe care le faci lui Buican și lui Pîrvulescu, taică-tău, om onorabil dealtfel, a fost numit director la Apele Române de către conducerea liberală a județului. Că așa merge la noi!

Vrei și tu vreo funcție? Vreun director pe undeva? Nu de alta, dar să-ți înțelegem și noi atitudinea!

2+
Distribuie
  • 277
  •  
  •  
  •  
  •  

2 comentarii la “Trombonistul Țigaret

  1. “Stai dracu în banca ta ,ca mirosi a papagal” ? Nu inteleg limbajul ieftin pe care îl folosiți. Doar atat poate un gazetar de provincie? Apolitic nu sunați si as dori ,daca se poate ,o opinie despre potențialii primari . Va multumesc .

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *