Balanța

Stan și Bran la Primărie

Minune mare! Cei doi crai PNL-USR, Pîrvulescu și Gheorghiu au catadicsit să meargă la serviciu, după ce au fost aleși viceprimari în urmă cu o săptămână. Au bătut sfios la ușa Primarului, și-au anunțat prezența, au miorlăit ceva de genul “vrem să facem treabă”, apoi au plecat în birouri. După ce au băut cafeaua, și-au amintit că ei sunt “majoritatea” din Consiliul Local și s-au umflat mușchii pe ei. Au pus mâna pe pix și “au solicitat” primarului ca până luni să realizeze demersurile legale pentru angajarea a 4 consilieri (câte doi de căciulă 🤒) în cadrul fiecărui cabinet al viceprimarului. Adică, tupeu maxim!

În campania electorală, zapciul Pîrvulescu a criticat nonstop salariile din Primărie și a spus că ei, majoritatea din Consiliul Local, vor reduce veniturile birocraților. A spus că își va reduce salariul propriu, fiindcă e prea mare! Iar acum vrea angajarea a 4 ciocoflenderi, care probabil au lipit afișe în campania electorală a PNL și USR.

Păi nu vă e mă, rușine, papagali de doi bani, să faceți o astfel de cerere? Câtă obrăznicie aveți, mă, ticăloșilor, să cereți angajarea a 4 consilieri, plătiți din taxele și impozitele vâlcenilor? Cine dracu vă credeți, mă, voi? Chiar ne credeți proștii voștri?

Pîrvulescule, trimite mă pe cei 4 consilieri la firma nevesti-tii, care bagă miliardul pe lună în casă de la firmele controlate de FISC-ul păstorit de tine ani de-a rândul…Și mișcă-te mai cu talent în ce privește investitorii și locurile de muncă cu 3000 de lei pe lună. Hai, că nu am uitat! Și hai, că a trecut campania electorală!

3+
Distribuie
  • 259
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *