Balanța

Romeo și Virgil, ”mari” oameni, ”mari” caractere!

*Cum vor cei doi să-și pună presa vâlceană la picioare!

Romeo Rădulescu este un om de afaceri din Râmnicu Vâlcea. Asta era și în urmă cu vreo 18 ani, când Mircia Gutău l-a luat sub aripă și l-a băgat în politică, la Partidul Democrat. Romică a ajuns consilier local, apoi viceprimar, iar între anii 2010-2011 a fost primar, cu ajutorul unei scrisori semnată de M.G. din penitenciar.

Arogant, țîfnos, plin de el, Romică s-a lepădat de cel la umbra căruia crescuse și a crezut că poate deveni un politician de succes fără sprijinul actualului primar. A dat cu capul în ziduri de câteva ori, și-a revenit din beția puterii și s-a liniștit. Pentru moment! I-a revenit apa la moară când bunul lui prieten, Virgil Pîrvulescu (cel cu care a mers ani de-a rândul în concedii) amândoi masoni și confidenți, a decis să candideze la funcția de primar al orașului. A fost clipa în care s-a reactivat fierea in cel poreclit ”semiprimarul”.

Amândoi aroganți până la extreme (cine se-aseamănă se-adună!), Rădulescu și Pîrvulescu și-au pus în cap să-l detroneze pe Mircia Gutău și lucrează în acest sens și pe față și pe ascuns! În zadar, bineînțeles! În doi ani, cât a condus Râmnicul, Romică a construit 3 sensuri giratorii și un pod peste Olănești, lăsat ”pe tavă” de Mircia Gutău. În rest…zero. Celălalt zăpăcește vâlcenii de cap cu investitori și cu salarii de mii de lei! Cai verzi pe pereți!

În urmă cu foarte puțină vreme, Crișu Popescu, un bun ziarist de la Gazeta Vâlceană, face public un contract încheiat în 2011 între Primăria Râmnicu Vâlcea și firma soției lui Virgil Pîrvulescu, contract semnat de Romeo Rădulescu, prin care familia Pîrvulescu încasa 2 miliarde de lei vechi. Un mizilic, până la urmă, ținând cont de câți bani încasează doamna Pîrvulescu de la foarte multe firme vâlcene pe care dl Pîrvulescu le controlează (conform Legii) prin angajații Finanțelor (veți vedea într-un material viitor ce sume plătesc mai multe firme vâlcene soției șefului Finanțelor Publice pentru a le ține contabilitatea!).

Ce credeți că face Romeo? Scrie o reclamație șefului Finanțelor (adică prietenului Pîrvulescu) prin care cere verificări la ziarul Gazeta Vâlceană (vezi sesizarea mai jos!) pe motiv că ziaristul ar desfășura activități prin care se obțin venituri fără a fi impozitate și care pot fi catalogate ca fiind acțiuni de șantaj.

Băă, mă lași! Aloo, Romicăă?! Pîrvulesculeee!! Păi bine măi, nene, așa procedați dacă un ziarist nu vrea să vă pupe condurul? Mâine cine mai urmează? Smeoreanu? Pîrnău? Căprescu? Guminski? Magda? Și toți ceilalți? De fapt cred că Pîrnău a și trecut prin ciur, după apostila pusă de Pîrvulescu pe răspunsul formulat de salariații ANAF, care consideră că aspectele sesizate nu sunt de competența lor. Zice: ” rog să-mi prezentați modul de analiză al sesizării (corect se scrie : modul de analiză a sesizării, dar gramatica e grea! comparativ cu cel dispus pentru Pîrnău Tiberiu).

Măi, indivizilor! Pentru chestia asta ar trebui să vă luați de mână și să mergeti amândoi la Parchet, pentru obstrucționarea și intimidarea presei locale! Așa vreți să faceți și cu investitorii pe care clamați acum că vreți să îi aduceți în oraș?

Pîrvulesculee, Rădulesculee, vouă chiar nu vă e rușine?

1+
Distribuie
  • 186
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *