Balanța

Dacă ar durea prostia…

Candidatul liberalilor pentru funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Pîrvulescu Virgil, vrea să arate că și-a luat în serios rolul de competitor pentru această demnitate. Și-a angajat firmă de P.R. (care are în dotare și o negresă frumoasă ce se ocupă cu fardarea șefului de la Finanțe, i-am văzut prin Parcul Zăvoi!), își filmează videoclipuri în care explică cu gesturi teatrale ba că e mizerie în oraș, ba că sunt prea multe panseluțe… organizează întâlniri prin cartiere, anunțând locatarii că se vor întâlni cu primarul (bietul de el!), dar cea mai tare e aia cu investitorii, care vor face coadă la intrarea în Râmnicu Vâlcea și vor licita care să dea salarii mai mari vâlcenilor, după ce finanțistul ajunge primar.

Despre subiectele de campanie (multe din ele nerozii) ale jupânului de la AJFP Vâlcea vom mai discuta!

Ne-a sărit în ochi, recent, o inițiativă cetățenească a lui Pîrvulescu (ale cărei subiecte de discuție sunt aiuristice – singurul subiect serios, care face referire la extinderea de gaze în municipiu, fiind deja în atenția și în lucrul actualei conduceri a Primăriei) întemeiată pe art. 247, coroborat cu art. 236 din Codul Administrativ. Umblă un nene din staff-ul lui cu teancul sub braț prin oraș și încearcă să prostească oamenii să semneze hârtia cu pricina. Pîrvulescu vrea de fapt notorietate.

Dar ce credeți? Când am studiat Codul Administrativ ca să vedem la ce fac referire cele două articole de lege, ne-am dat seama câtâ importanță acordă candidatul subiectelor cu care se prezintă în fața oamenilor: articolul 236 din Codul Administrativ face referire la Regulamentul de funcționare a Consiliului Local și la comportamentul consilierilor locali în timpul ședințelor de lucru.

Inițiativa cetățenească

Păi bine don Pîrvulescu…așa papagali ne crezi? Oamenii ăia de pe stradă aburiți de consilierul tău, Ghioca, un sărman care a lipsit la toate orele de gramatică din școală, știu ce semnează?

Vezi că ne iei de fraieri și nu ne place! Parol!

4+
Distribuie
  • 172
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *